Geen ontbijt of brunch zonder eitjes. Gebakken, gekookt, gepocheerd of geroerd: ze vormen hoe dan ook een goede basis voor een voedzaam ontbijt- of lunchgerecht. Met de Classic Egg melange geef je je lievelings ei-bereiding een uniek karakter. De hartige basis van lavas, kurkuma en selderij wordt verrijkt met de krachtige smaken van salie en paddenstoelen, waardoor eiergerechten een volle en diepe smaak krijgen. Hiermee kun je echt verrassen en de mensen aan je all day breakfast tafel verwennen, alsof ze in een Franse bistro zitten. En het is…een eitje! 

Inspiratie:

  • Strooi over roerei of omelet voor een rijkere smaakbeleving.
  • Voeg toe aan frittata’s en quiches voor een kruidige twist.
  • Breng shakshuka of gepocheerde eieren op smaak met een snufje van deze blend.
  • Gebruik in een hartige pannenkoek of groenteomelet voor extra diepte.

Kijk op onze receptenpagina hoe je met Classic Egg heerlijke creaties maakt!

Lekker is gezond...en zo makkelijk!

"Natuurlijk is deze erg lekker op een gebakken ei of op roerei, maar je kan het ook heel goed gebruiken als smaakmaker in bouillons of soepen."