Hier is je favoriete Mexicaanse smaakmaker! Geef gehakt en groente een Mexicaanse twist door deze specerijenmelange toe te voegen. Het resultaat? Kruidige burrito’s en nacho’s met pure, originele smaken.

De Mexicaanse keuken staat bekend om de rijke, pittige en frisse smaken. Deze smaken gebruiken ze voor de vulling van taco’s en burrito’s. Een goede burrito- of nachovulling is een smaakexplosie, want je eet hem in combinatie met een burrito of nacho. Proef de vulling voordat je deze op tafel zet met een klein stukje nacho of burrito. Wil je meer pit? Voeg dan wat extra kruidenmengsel toe. De lokale keuken staat hier bekend om het gebruik van chilipepers en specerijen.

In deze specerijenmelange zijn die warme kruiden zoals gerookte paprika en komijn gecombineerd met milde chili en een hint van oregano. Deze pure combinatie van specerijen geven je zo op een laagdrempelige manier toegang tot het smaakpalet van de Mexicaanse keuken. Meng de melange in je wrap met tomaten, uien en bijvoorbeeld cheddar, de oven doet de rest.

Om elke snack, tussendoortje of maaltijd een Mexicaans tintje te geven.