Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Pasta bolognese kruiden met de Cake & koek blend, vervang de Italiaanse kruiden met de Gember blend en vervang de Kip kerrie met de Kerrie blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Pasta bolognese kruiden
  • 1 el Euroma Italiaanse kruiden
  • 1 el Euroma Kip-Kerrie kruiden
  • 75g roomboter
  • 200 g uitgelekte zongedroogde tomaten
  • 75 g groene olijven
  • 3 el olijfolie
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 el citroensap

Bereidingswijze

Mediterrane kruidenboter: Meng de roomboter met de Italiaanse kruiden.

Italiaanse tomaten tapenade: Blend de zongedroogde tomaten, olijven, olijfolie en Pasta bolognese kruiden totdat er een tapenade ontstaat.

Oosterse dip: Meng de yoghurt, Kip-Kerrie kruiden en citroensap.

Serveer de dips met breekbrood.

Waardeer gerecht (0)