Ingrediënten
- 1½ el Euroma kruidenboter kruiden
- 1 tl Euroma korianderblad
- 1 tl Euroma tijm
- 1 tl Euroma rozemarijn
- 225 g ongezouten roomboter
- 1 teen knoflook
- 1 el Parmezaanse kaas
- snuf peper
- 1½ tl sambal Badjak
15 min. bereiden 4 personen vegetarisch
Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is. Verdeel de boter in 3 gelijke porties van 75 g.
Klassieke kruidenboter: Voeg de kruidenboter kruiden toe aan 75 g roomboter.
Italiaanse kruidenboter: Voeg de tijm, rozemarijn, knoflook, Parmezaanse kaas en een snuf peper toe aan 75 g roomboter.
Aziatische kruidenboter: Voeg de sambal en korianderblad toe aan 75 g roomboter.
Serveer de kruidenboter in een schaaltje en garneer nog met wat losse kruiden.
Recept ontwikkeld in samenwerking met Mind Your Feed.