Ingrediënten

  • 225 g ongezouten roomboter
  • 1½ el Euroma kruidenboter kruiden
  • 1 tl Euroma tijm
  • 1 tl Euroma rozemarijn
  • 1 teen knoflook
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • snuf peper
  • 1½ tl sambal Badjak
  • 1 tl Euroma korianderblad

Bereidingswijze

Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is. Verdeel de boter in 3 gelijke porties van 75 g.

Klassieke kruidenboter: Voeg de kruidenboter kruiden toe aan 75 g roomboter.

Italiaanse kruidenboter: Voeg de tijm, rozemarijn, knoflook, Parmezaanse kaas en een snuf peper toe aan 75 g roomboter.

Aziatische kruidenboter: Voeg de sambal en korianderblad toe aan 75 g roomboter.

Serveer de kruidenboter in een schaaltje en garneer nog met wat losse kruiden.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Mind Your Feed.

Waardeer gerecht (0)