Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in partjes van ca. 1½ cm dik. Spoel af, laat goed uitlekken en droog de partjes. Meng met 2 el van de olie en peper en zout.
  3. Verdeel de partjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 30 min. gaar en goudbruin. Schep om na 15 min.
  4. Haal de slabladeren los. Pers de halve sinaasappel uit. Meng het sap met 2 el olijfolie en de mosterd. Meng de sla met de avocado en de dressing.
  5. Bestrooi de entrecotes met de Argentijnse grillkruiden. Verhit de rest van de olie in de grillpan en gril hierin de entrecotes in ca. 3 min. per kant medium. Laat rusten onder aluminiumfolie tot de aardappelen gaar zijn.
  6. Serveer de entrecotes met de ovenaardappelen en de salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.