Ingrediënten

  • 1 el Euroma Avocado & Toast
  • 1 tl Euroma Oregano
  • 100 g feta
  • ½ citroen
  • 2 tenen knoflook, gekneusd
  • olijfolie
  • 2 avocado's
  • 1 tomaat, in kleine blokjes gesneden
  • 4 eieren (m)
  • 4 sneeën zuurdesembrood, getoast

Bereidingswijze

  1. Snijd de feta in blokjes en doe in een potje samen met de oregano, de rasp van een halve citroen en de 2 hele tenen knoflook (gekneusd). Schenk er genoeg olijfolie bij zodat de feta onder staat.
  2. Breng een pan water aan de kook. Laat de eieren voorzichtig in het kokende water zakken en kook dan 6 ½ minuut. Spoel goed af met koud water zodat het kookproces stopt.
  3. Prak intussen in een kom de avocado's en de Avocado & Toast kruiden fijn. Meng met de tomatenblokjes en breng indien gewenst op smaak met een snufje zout.
  4. Beleg de toast met de geprakte avocado en serveer met wat van de gemarineerde feta en een gekookt ei.
Waardeer gerecht (0)