Bereidingswijze

  1. Klop het ei los en meng dit met het rundergehakt, 1 el Shichimi Togarashi, wat zout naar smaak en het paneermeel. Kneed goed door met je handen en vorm er vier hamburgers van.
  2. Verhit in een grillpan of koekenpan wat olie en bak de hamburgers op medium-hoog vuur ongeveer 5 min aan elke kant. Als je de burgers graag door en door gaar eet, bak je ze nog iets langer.
  3. Halveer de broodjes en grill de kanten kort even in de koekenpan.
  4. Snijd met een dunschiller of kaasschaaf lange linten van de komkommer. Meng de linten met de sesamzaadjes en de Japanse rijstazijn of witte wijnazijn.
  5. Meng 1 el Shichimi Togarashi met de 4 hoisinsaus. Besmeer de onderste helften van de broodjes met de saus.
  6. Leg hierop de gebakken hamburger en de komkommer linten. Leg hierop de bovenste helft van het broodje.