Ingrediënten

  • 1 pak rijstnoedels 5 mm
  • 3 schoongeboende limoenen
  • 4 el zoete chilisaus
  • 2 el Euroma Thai Red Curry
  • 1 el sesamolie
  • 2 el sojasaus
  • 4 zalmfilets (à ca. 150 g)
  • 300 g winterpeen
  • 1 bosje radijs
  • 400 g courgettespaghetti

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel af onder koud stromend water.
  2. Rasp de groene schil van 1 limoen. Pers de vrucht uit en snijd de rest van de limoen in plakjes. Maak een dressing van 2 el chilisaus, 1 el Thaise rode curry, het limoenrasp en 2 el -sap, de sesamolie en sojasaus.
  3. Meng de rest van de chilisaus met de rest van de Thaise rode curry. Verdeel de limoenplakjes in het midden van 4 vellen aluminiumfolie. Leg de zalm op de limoen en bestrijk met het chilimengsel. Vouw losjes maar stevig dicht (en papillotte). Gaar de pakketjes 10-12 min. in het midden van de oven.
  4. Schil ondertussen de peen en schaaf met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Snijd de radijsjes in partjes.
  5. Schep de noedels om met de dressing en schep de peen en courgette erdoor. Verdeel over diepe borden. Neem de pakketjes uit de oven en verdeel de zalm met de limoenplakjes, het vocht en radijs over de salade.
Waardeer gerecht (0)