Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

  • Voor de Bao Buns:
  • 2 tl Euroma Essential Paprika
  • 1 tl Euroma Essential Kerrie
  • 0,5 tl Euroma Essential Gember
  • 0,5 tl Euroma Essential Zwarte peper
  • 6 bao buns
  • 200 g kippendijfilet
  • 6 el gepekelde rode ui
  • 3 stengels bosui
  • 1 limoen
  • 1 teen knoflook
  • 1 el agavesiroop
  • Handje verse koriander
  • Voor de Kerrie mayo:
  • 3 el mayonaise
  • 2 tl Euroma Essential Kerrie
  • 1 tl Euroma Essential Zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Snijd de kippendijfilet in stukken en kruid deze met de 2 tl Paprika, 1tl Kerrie, 0,5 tl Gember en 0,5 tl Zwarte peper kruiden van Euroma
  2. Voeg een geraspte teen knoflook, de agavesiroop, een scheut olijfolie en eventueel zout toe aan de kip.
  3. Bak de kippendijfilet in circa 10 minuten goudbruin in een koekenpan.
  4. Stoom de bao buns volgens de gebruiksaanwijzing gaar totdat ze open staan.
  5. Meng de mayo met 2 tl Kerrie en 1 tl Zwarte peper kruiden van Euroma.
  6. Snijd de verse koriander en bosui fijn.
  7. Beleg de bao buns met de kerrie-mayo, de koriander, de kip, de gepekelde rode ui en top af met limoen en bosui.
Waardeer gerecht (0)