Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

  • 2 el Euroma Picadillo
  • 320 g farro
  • 2 el zonnebloempitjes
  • 400 g biefstukken (4 stuks)
  • ½ komkommer
  • olijfolie
  • 100 g feta
  • 750 g avocado's (1 net)
  • 6 takjes peterselie
  • 75 g snijbiet
  • 1 citroen

Bereidingswijze

  1. Kook de farro volgens aanwijzingen op de verpakking in ca. 35 min. gaar. Giet af en laat afkoelen.
  2. Rooster de zonnebloempitjes in een droge koekenpan in enkele minuten licht bruin.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi de biefstukken met Picadillo en bak ze rondom bruin in olijfolie. Leg ze op een bakplaat en laat in ca. 8 min rosé garen in de oven.
  4. Snijd de komkommer in blokjes, breek de feta in stukjes en snijd de avocado in blokjes. Hak de peterselie en meng dit met de feta, komkommer, avocado en slablaadjes rustig door de farro. Breng de salade op smaak met zout, peper en citroensap.
  1. Laat de biefstuk ca. 3 min. liggen alvorens aan te snijden. Verdeel de biefstuk in plakjes op de salade en bestrooi met de geroosterde zonnebloempitjes.
Waardeer gerecht (0)