Bereidingswijze dips

Vadouvan-dip met mango & limoen
Snijd de mango in stukjes en meng met ½ tl Vadouvan. Rasp de citroen en voeg daarna de sap van de citroen toe aan de mango. Pureer het geheel en roer goed door. Lekker met bijv. garnalen(spiesjes), gerookte kip op een toastje.

Cajun-spinazie-kaasdip
Verwarm 100 g Cheddar en 100 g roomkaas. Voeg 1 el Amerikaanse Cajunkruiden en 100 g spinazie daar aan toe. Roer goed door.
Lekker met bijv. tortillachips en grissini met rauwe ham omwikkeld.

Italiaanse kruiden-dip
Meng 2 tl Italiaanse gehaktkruiden en 3 el olijfolie. Voeg vervolgens 25 g geraspte Parmezaanse kaas hieraan toe.
Lekker als dip bij focaccia.

Serveersuggesties

Maak de borrelplank af met verse groenten. Lekker met radijsjes, groene asperges en snoepkomkommer. Maar denk ook eens aan witlofschuitjes en rauwe paprika reepjes.