Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Kip kerrie kruiden met de Curry Masala blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma kip kerrie kruiden
  • 4 Italiaanse bollen
  • 400 g kipfilet
  • 1 ui
  • 2 knoflooktenen
  • 400 g tomatenblokjes
  • 70 g tomatenpuree
  • krulsla
  • saus naar keuze

Bereidingswijze

1. Wrijf de kipfilet in met 1 el kip kerrie kruiden.
2. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn.
3. Doe de kipfilet in je slowcooker. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, knoflook, 100 ml water en 1 el kip kerrie kruiden toe. Roer het geheel goed door en zet de slowcooker op de hoge stand. Laat 4u garen.
4. Haal de kip na 4u uit de slowcooker en trek deze uit elkaar met 2 vorken. Meng de 'pulled chicken' met de saus (uit de slowcooker).
5. Beleg de broodjes met saus naar keuze, blaadje sla en pulled chicken.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Simones Kitchen.

Waardeer gerecht (3)