Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Caribbean Spice kruiden met de Pasta kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Caribbean Spice
  • 1 rode ui
  • 1 knoflookteen
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 1 el rodewijnazijn
  • 2 trostomaten
  • 2 rijpe avocado's
  • 10 el ricotta
  • (zee)zout
  • stokbrood

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
2. Meng de knoflook, Caribbean Spice kruiden, olijfolie, rodewijnazijn en een flinke snuf zeezout.
3. Snijd de tomaten in vieren, snijd de zaadlijsten eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes en voeg toe aan de rest van de ingrediënten.
4. Snijd het stokbrood in plakken. Beleg met ricotta, avocado en een eetlepel van de Caribbean Spice salsa.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Voedzaam & Snel.

Waardeer gerecht (0)