Ingrediënten

  • 2 el Euroma Caribbean Spice
  • 1 rode ui
  • 1 knoflookteen
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 1 el rodewijnazijn
  • 2 trostomaten
  • (zee)zout
  • stokbrood
  • 2 rijpe avocado's
  • 10 el ricotta

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
2. Meng de knoflook, Caribbean Spice kruiden, olijfolie, rodewijnazijn en een flinke snuf zeezout.
3. Snijd de tomaten in vieren, snijd de zaadlijsten eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes en voeg toe aan de rest van de ingrediënten.
4. Snijd het stokbrood in plakken. Beleg met ricotta, avocado en een eetlepel van de Caribbean Spice salsa.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Voedzaam & Snel.

Waardeer gerecht (0)