Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Caribbean spice kruiden met de Aardappel kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Caribbean Spice
  • 1 kg iets kruimige aardappelen
  • 400 g gesneden boerenkool
  • 150 ml kokosmelk
  • 1 mango

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Zet ondertussen een grote kookpan met water en wat zout op het vuur en breng aan de kook. Voeg de stukken aardappel toe en kook 20 min. Voeg na 10 min. de gesneden boerenkool toe en kook mee.
  2. Giet na 20 min. af in een vergiet en laat goed uitlekken. Doe de gekookte aardappelen en boerenkool terug in de pan en voeg kokosmelk toe. Warm gedurende 1 min. door.
  3. Stamp het geheel met een pureestamper. Voeg de Caribbean Spice en peper en zout toe.
  4. Schil ondertussen de mango en snijd in blokjes van 2cm. Voeg ¾ van de mango aan de stamppot toe en roer goed door. Serveer in een diep bord en garneer met mango.
Waardeer gerecht (6)