Ingrediënten

  • 400 g gepelde tomatenblokjes (blik)
  • 3 paprika's (rood, geel en groen)
  • 1 ui
  • 500 g rundergehakt
  • 400 g perziken op siroop (blik)
  • 750 g bonenmix
  • 3 el Euroma Chili con Carne kruiden
  • 2 el bloem
  • 1 el olie
  • Variatie
  • Kapucijners
  • 125 g crème fraîche

Bereidingswijze

1. Snijd de uien in halve ringen en fruit deze samen met het gehakt aan in de pan met 1 el olie.

2. Snijd de paprika in reepjes en voeg samen met 3 el Chili con carne kruiden en bloem toe aan het gehakt en bak circa 3 min. mee.

3. Voeg de gepelde tomatenblokjes toe en laat het geheel 10 min. sudderen.

4. Voeg als laatst de bonen en in stukjes gesneden perzik toe.

Tip! Voeg voor variatie kapucijners, een chili peper en 125 g crème fraîche toe.

Waardeer gerecht (0)