Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
4 el Euroma Picadillo
2 el olijfolie
1 ui
3 tenen knoflook
1 tl zout
1 kg mager rundergehakt
70 g tomatenpuree
750 ml water
4 el maizena
125 ml zure room
1 limoen
Bereidingswijze
Snijd de ui grof en de knoflook fijn.
Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de Picadillo en zout toe en roer goed door.
Voeg vervolgens het rundergehakt en de tomatenpuree toe en maak het vlees los zodat al het gehakt goed gaar bakt. Bak in ongeveer 8 tot 10 min. gaar. Zodra het gehakt niet meer roze is, voeg je het water en de maizena toe. Roer goed door en breng aan de kook. Zodra het mengsel aan de kook is, zet het vuur zacht en laat het geheel 20 min. sudderen. Roer af en toe door.
Serveer met zure room en partjes limoen. Breid de maaltijd uit met witte rijst of tortillachips.