Ingrediënten

  • 47 g Euroma Cocos (1 blikje)
  • 125 g pecannoten
  • 15 dadels, zonder pit
  • 2 el cacaopoeder

Bereidingswijze

  1. Blend de pecannoten tot deze grof gehakt zijn. Voeg de dadels, de helft van het blikje Cocos bakkruiden en de cacaopoeder toe en maal verder tot een egale massa. Is het mengsel wat te droog en blijft het niet aan elkaar plakken, voeg dan een eetlepel water toe.
  2. Verdeel dit mengsel in 16 porties, ongeveer een eetlepel per portie. Doe de rest van het blikje Cocos bakkruiden op een bord. Rol elke portie in een balletje en wentel dit balletje door de Cocos bakkruiden. Herhaal met de rest.
  3. Laat 2 uur uitharden in de koelkast voordat je ze opdient. Je kunt ze ook bewaren in de vriezer, laat dan een paar minuten ontdooien voordat je ze eet.
Waardeer gerecht (0)