Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Chili con carne kruiden, Paddenstoel kruiden en Knoflook kruiden met de Pasta kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 tl Euroma chili
  • 1 tl Euroma knoflook
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 avocado
  • 500 g kipfilethaasjes
  • 400 g kastanjechampignons
  • 250 g cherrytomaten
  • 20 g ongebrande cashewnoten
  • 1 bosui

Bereidingswijze

  1. Snijd de groenten in stukjes en de kipfilethaasjes in blokjes. Snijd de courgette in sliertjes of gebruik een spirelli.
  2. Fruit de ui in een klein beetje olie aan en bak vervolgens de kip mee. Voeg daarna de champignons toe en bak alles even flink aan.
  3. Voeg de courgetti toe, zet het vuur op laag en prak ondertussen de avocado.
  4. Meng de avocado met wat water en olie en voeg dit toe aan de courgetti. Voeg de knoflook, bosui, paddenstoelen en chili toe en laat het geheel nog even op het vuur staan.
  5. Rooster de cashewnoten kort, zonder olie, en garneer de pasta.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Xmarieke.

Waardeer gerecht (0)