Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 el Euroma Classic Egg
4 afbakbroodjes
4 el geraspte kaas
2 plakjes ontbijtspek
4 eieren (m)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Plaats bakpapier op een bakplaat.
Bak het ontbijtspek in een droge koekenpan zonder boter of olie goudbruin en krokant. Breek het ontbijtspek hierna in kleine stukjes.
Hol de afbakbroodjes voorzichtig uit.
Bestrooi de uitgeholde afbakbroodjes met een beetje van de Euroma Classic Egg toppingbyJonnie Boer. Verdeel hierover de helft van de geraspte kaas en de helft van het gebakken ontbijtspek.
Breek boven ieder broodje een ei en doe dit in de holte van het broodje.
Maak de broodjes af met een beetje van de Euroma Classic Egg topping by Jonnie Boer, geraspte kaas en gebakken ontbijtspek.
Bak de broodjes 10 tot 12 minuten in de oven af (10 minuten voor een lekker zacht gebakken eitje, en 12 voor een volledig gestold ei).