Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 tl Euroma Mexican style BBQ kruiden
4 maiskolven
100 ml mayonaise
150 g feta
2 limoenen
15 g koriander
Bereidingswijze
Steek de barbecue aan. Kook de mais 10 min. Giet af en laat even droogstomen. Gril de maiskolven in 6-8 min. tot goudbruin. Keer regelmatig.
Meng ondertussen de mayonaise met 2½ tl Euroma Mexican style BBQ kruiden.
Verkruimel de feta, verdeel over een bord en snijd de limoenen in partjes. Haal de blaadjes van de koriander.
Wrijf elke kolf in met een limoenpartje. Besmeer rondom met de Mexican style-mayonaise en rol door de verkruimelde feta
Bestrooi de maiskolven met wat extra Euroma Mexican style BBQ kruiden en eventueel zout. Serveer de rest van de limoenpartjes en de korianderblaadjes erbij.