Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Mexican Style BBQ kruiden met de Kruidige Nacho blend in de bereidingswijze.

  • 3 tl Euroma Mexican style BBQ kruiden
  • 4 maiskolven
  • 100 ml mayonaise
  • 150 g feta
  • 2 limoenen
  • 15 g koriander

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Kook de mais 10 min. Giet af en laat even droogstomen. Gril de maiskolven in 6-8 min. tot goudbruin. Keer regelmatig.
  2. Meng ondertussen de mayonaise met 2½ tl Euroma Mexican style BBQ kruiden.
    Verkruimel de feta, verdeel over een bord en snijd de limoenen in partjes. Haal de blaadjes van de koriander.
  3. Wrijf elke kolf in met een limoenpartje. Besmeer rondom met de Mexican style-mayonaise en rol door de verkruimelde feta
  4. Bestrooi de maiskolven met wat extra Euroma Mexican style BBQ kruiden en eventueel zout. Serveer de rest van de limoenpartjes en de korianderblaadjes erbij.
Waardeer gerecht (0)