Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 el Euroma Caribbean Spice
250 g venkel (2 stuks)
220 g prei (2 stuks)
1 teen knoflook
2 el olijfolie + extra
800 g (schoongemaakte) forellen (4 stuks)
250 g trostomaatjes
Bereidingswijze
Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verwijder de stelen van de venkel en snij de knol in parten. Snijd de prei in ringen (1 cm) en hak de knoflook fijn. Blancheer de groenten in ca. 5 min. beetgaar en laat ze goed uitlekken.
Bak de groenten 5 min. in een ruime koekenpan met olijfolie, knoflook en wat zout.
Verdeel ze over de bodem van één of twee braadsledes en leg de vis erop. Halveer de tomaatjes en leg ze ertussen.
Bestrooi de vissen en de groenten met Caribbean Spice, zout en besprenkel vervolgens met olijfolie. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak ca. 25 min. Neem de folie ervan af en bak nog ca. 10 min. tot de vis goed gaar is. Lekker met rijst of geroosterde aardappels.