Hoe beoordeel je dit gerecht? Stem! Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid sterren. Je hebt al gestemd! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Bedankt voor het stemmen! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Ingrediënten Bereidingswijze Ingrediënten 1 el Euroma Asian Style BBQ 400 g kipgehakt 50 g bloem 1 ei 50 g geraspte kokos Print gerecht Bereidingswijze Verwarm een halve liter olie in een wok of frituurpan naar 180°C. Voeg de Asian Style BBQ aan het kipgehakt toe en kneed dit goed door. Vorm kleine balletjes van het mengsel. Klopt het ei los. Wentel de gehaktballetjes door de bloem, het losgeklopte ei en vervolgens door de geraspte kokos. Frituur de kip-kokosballetjes 5 min. in de hete olie tot ze goudbruin, knapperig en gaar zijn. Recept ontwikkeld in samenwerking met Oh My Foodness. Waardeer gerecht (0)