Ingrediënten

  • 4 el Euroma Caribbean Spice
  • 18 g Euroma peterselie
  • 4 zoete aardappels
  • 250 ml olie
  • 80 g verse platte peterselie
  • 4 knoflooktenen
  • 2 rode uien
  • 2 rode pepers

Bereidingswijze

  1. Was de zoete aardappel en snijd in gelijke lange plakken.
  2. Verwarm de contactgrill of grillpan en vet in met een beetje olie. Grill de plakken zoete aardappel gedurende 4-5 min. Draai regelmatig.
  3. Snipper ondertussen de uien, snijd de rode pepers in plakjes en pers de knoflook. Meng en maal dit samen met de olijfolie, verse peterselie, gevriesdroogde peterselie en de Caribbean Spice kruiden in een keukenmachine/blender fijn. Breng naar eigen wens op smaak met zout.
  4. Serveer de zoete aardappel met de chimichurri saus.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Essie Healty Life.

Waardeer gerecht (3)