Hoe beoordeel je dit gerecht? Stem! Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid sterren. Je hebt al gestemd! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Bedankt voor het stemmen! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Ingrediënten Bereidingswijze Tip Ingrediënten 2 el Fajita kruiden (of American BBQ zie tip) 500 g varkenshaas 30 g boter 100 ml bouillon Print gerecht Bereidingswijze Kruid de varkenshaas met de Fajita kruiden (zie tip) Smelt een klontje boter boter in een koekenpan. Leg de varkenshaas in de pan. Bak de varkenshaastot de gewenste gaarheid en haal hem daarna uit de pan. Voeg de bouillon toe aan de pan en voeg er wat extra Fajita kruiden aan toe. Roer de jus regelmatig terwijl je hem verwarmd. Snijd ondertussen de varkenshaas in stukjes en rijg de stukjes op de spiesen. Schenk de jus vlak voor serveren over de varkenshaasspiesen. Tip Houd je meer van een rokerige smaak? Gebruik dan de American BBQ kruiden van Euroma. Waardeer gerecht (1)