Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien Vervang de Curry Madras kruiden met de Curry Masala blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Curry Madras
  • 700 g riblappen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 teentje gember
  • 50 g tomatenpuree
  • 500 ml water
  • 1 blokje runderbouillon
  • 4 grote kruimige aardappelen
  • 4 el zure room
  • Bosje peterselie
  • 1 chilipeper
  • 1 tl olie

Bereidingswijze

  1. Snijd de knoflook, ui en gember fijn.  
  2. Snijd de riblappen in blokjes. 
  3. Bak de knoflook, ui, gember en het vlees kort aan. 
  4. Voeg de tomatenpuree toe.
  5. Breng verder op smaak met zout, peper en Curry Madras kruiden. 
  6. Voeg de runderbouillon toe en roer goed door. 
  7. Laat de beef Curry Madras voor 4 uur zachtjes sudderen. 
  8. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  9. Verpak de aardappelen met zilverfolie en verdeel een scheutje olie en snufje zout hier over heen. 
  10. Pof de aardappelen voor 60 tot 70 minuten in de oven. 
  11. Snijd de gepofte aardappelen open en vul met de beef Curry Madras. 
  12. Garneer het met zure room, peterselie en chilipeper. 
Waardeer gerecht (2)