Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Ras el Hanout
4 el balsamico azijn
2 el crème fraîche
4 gerookte makreelfilets
4 plakken mango
2 el olijfolie
1 tl paprika edelsus
100 g cherrytomaten
Bereidingswijze
Steek mooie ronde plakken uit de mango. Maak ondertussen een marinade van de olijfolie met Ras el Hanout en marineer hierin de plakken mango.
Meng de balsamico en olijfolie met de cherrytomaten en laat marineren.
Verwijder het vel van de makreelfilets en prak met crème fraîche, peper zout en paprikapoeder.
Leg op alle borden een plak mango. Maak hierop in een stekertje een taartje van de makreel. Maak met een hete lepel quenelles van crème fraîche en leg deze op de taartjes. Strooi wat cherrytomaten in partjes over de borden. Garneer met cress of ander groen.