Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 tl Euroma Za'atar
200 g gemengde ongebrande ongezouten noten
olijfolie
(zee)zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C en zet de bakplaat tijdens het voorverwarmen alvast in de oven.
Meng de noten met Za’atar en zeezout naar smaak met een scheutje olijfolie. Meng goed door elkaar en verdeel over de bakplaat.
Rooster ongeveer 5 tot 10 min. in de oven, afhankelijk van hoe sterk je oven is en hoe bruin je de noten wilt. Blijf er wel bij om te checken of de noten niet te hard gaan; schep de noten tussendoor om.
Tip
De noten kunnen ook in de koekenpan bereid worden:
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan op medium-laag vuur en voeg de noten, Za’atar en zeezout naar smaak toe. Rooster ongeveer 5 min. en roer constant door.