Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 el Euroma Garam Masala
1 bloemkool
1 ui
5 tenen knoflook
3 el olijfolie
(zee)zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in grove stukken en pers de knoflook fijn. Verdeel de bloemkool in roosjes. Verdeel alles over de bakplaat en besprenkel met de olijfolie en strooi de Garam Masala eroverheen. Voeg zeezout naar smaak toe. Hussel alles goed door elkaar en verspreid alle bloemkoolroosjes in een gelijkmatig laag over de bakplaat. Rooster 20 min. in de oven. Controleer het geheel na een kwartiertje en schep alle ingrediënten dan nog even om.