Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Kip kerrie kruiden met de Kipkruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Kip-Kerrie kruiden
  • 16 kippenvleugels
  • 800 g broccoli
  • 400 g spruitjes
  • 4 el olijfolie
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Snijd de broccoli in roosjes. Maak de spruitjes schoon en snijd ze doormidden.
3. Wrijf de kippenvleugels in met Kip-Kerrie kruiden en peper en zout naar smaak.
4. Bak de kippenvleugels goed aan in de pan.
5. Verdeel de kippenvleugels in een ovenschaal en doe de broccoli roosjes en spruitjes erbij. Besprenkel het geheel met olijfolie en zet voor 20-30 min. in de oven.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Simones Kitchen.

Waardeer gerecht (1)