Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Traybake groente kruiden met de Salade en groente blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Traybake groente
  • 1 grote zoete aardappel
  • 3 pastinaken
  • 2 winterpenen
  • 1 rode ui
  • 5 knoflooktenen
  • 1 el balsamico azijn
  • 4 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de zoete aardappel, winterpeen, pastinaak en rode ui in stukken.
  3. Meng de groenten met de olijfolie, balsamico azijn en de Traybake groente kruiden. Zorg dat de olie en de kruiden goed verdeeld zijn.
  4. Schep het groenten mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tenen knoflook er tussen.
  5. Zet de ovenschaal voor 45 min. in de voorverwarmde oven tot de groenten goudbruin zijn. Kijk regelmatig en roer goed door. Eventueel kun je nog wat zout toevoegen naar smaak.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Puur Suzanne.

Waardeer gerecht (3)