Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 tl Euroma Baharat
400 g lamsgehakt
4 stevige boterhammen
1 komkommer
4 takjes munt
200 ml yoghurt
1 el olijfolie
75 g rucola
50 g granaatappelpitjes
Bereidingswijze
Meng 2 tl Baharat door het gehakt, voeg naar smaak zout toe. Verdeel het gehakt in acht gelijke porties. Vorm van elke portie gehakt, met natte handen een worstje rond de prikkers. Leg de kofta’s afgedekt in de koelkast.
Rooster de boterhammen.
Snijd de komkommer in blokjes en de munt fijn.
Maak een sausje, door de yoghurt, een groot deel van de munt en 1 tl Baharat te mengen en op smaak te brengen met zout.
Bak de ‘kofta’s’ in 10 min. in wat olie gaar.
Besmeer de boterhammen met een laagje yoghurtsaus, rucola en kofta. Serveer met de overige rucola, komkommer en het sausje. Garneer met granaatappelpitjes.