Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

  • 2 tl Euroma Essential Paprika
  • 1 tl Euroma Essential Kerrie
  • 0,5 tl Euroma Essential Tijm
  • 1/4 tl Euroma Essential Gember
  • 1/4 tl Euroma Essential Zwarte peper
  • 1/4 tl Euroma Essential Kaneel
  • 1/4 tl Euroma Essential Chili
  • 4 puntpaprika's
  • 3 el olijfolie
  • 100 g orzo
  • 300 g (runder) gehakt
  • 1 courgette
  • 250 g cherrrytomaatjes
  • 200 g witte kaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Halveer de puntpaprika's en snijd de zaadlijsten eruit. Was de puntpaprika's en leg op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  3. Doe 3 el olijfolie in een kom en mix de kruiden erdoor.
  4. Bestrijk de puntpaprika's met de kruidenolie, bewaar ¼ van de kruidenolie. Bak 20 minuten af in de oven.
  5. Kook de orzo volgens de verpakking en rul intussen ook het gehakt met de overige kruidenolie.
  6. Snijd de courgette in kleine blokjes en de cherrytomaten in kwarten. Schep de gehakt, courgette en tomatenblokjes door het orzo mengsel.
  7. Haal de paprika's uit de oven en vul met het orzo mengsel, brokkel de witte kaas erover en bak nog eens 10 minuten af in de oven.
Waardeer gerecht (0)