Gourmetpannetje met cantharellen en cherry tomaten
8 min. bereiden4 personenvegetarisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 el Euroma Ras el Hanout
4 kwarteleieren of 2 scharreleieren
1 blikje (400 g) gepelde tomaten
2 sjalotten
4 cherry tomaten
8 cantharellen of kastanjechampignons
Bereidingswijze
Snijd de sjalotten in halve ringen. Halveer de cherry tomaten.
Pureer het blikje tomaten samen met de helft van de sjalotten en de Ras el Hanout kruiden.
Verwarm het gourmetpannetje en bak de cantharellen of kastanjechampignons, cherry tomaten en de overige sjalotten in olie lichtbruin.
Voeg 2 eetlepels tomatensaus toe en maak een kuiltje. Breek voorzichtig boven elk kuiltje het kwartelei en zet het pannetje op de onderste warme plaat. Het gerecht is klaar zodra het eitje gestold is.