Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Curry Madras kruiden met de Vis kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Curry Madras
  • 8 Jumbo Grote Garnalen Naturel (100 g)
  • 4 coquilles (diepvries)
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 augbergine
  • 4 cherry tomaten
  • 2 lente-ui

Bereidingswijze

  1. Marineer de garnalen en coquilles in de Curry Madras kruiden en de olie.
  2. Snijd de aubergine in kwart plakken en blancheer deze 2 min. in kokend water en spoel af met koud water. Halveer de cherrytomaten.
  3. Verarm het gourmetpannetje en bak de gamba en coquille goudbruin, bak op het laatst gedurende 2 min. alle groenten nog mee.
  4. Voeg eventueel een sausje toe van crème fraîche en Curry Madras kruiden.
Waardeer gerecht (0)