Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Curry Madras kruiden met de Vis kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Curry Madras
  • 8 Jumbo Grote Garnalen Naturel (100 g)
  • 4 coquilles (diepvries)
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 augbergine
  • 4 cherry tomaten
  • 2 lente-ui

Bereidingswijze

  1. Marineer de garnalen en coquilles in de Curry Madras kruiden en de olie.
  2. Snijd de aubergine in kwart plakken en blancheer deze 2 min. in kokend water en spoel af met koud water. Halveer de cherrytomaten.
  3. Verarm het gourmetpannetje en bak de gamba en coquille goudbruin, bak op het laatst gedurende 2 min. alle groenten nog mee.
  4. Voeg eventueel een sausje toe van crème fraîche en Curry Madras kruiden.
Waardeer gerecht (0)