Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Garam masala kruiden met de kipkruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Garam Masala
  • 1 kippendij
  • 2 el zonnebloemolie
  • 4 cherry tomaten
  • 2 bospenen
  • 2 sjalotten
  • 8 groene aspergetips
  • 4 el hummus

Bereidingswijze

  1. Snijd de kippendij in 8 stukken en marineer deze in 1 el Garam Masala kruiden en de olie.
  2. Snijd de cherry tomaten.
  3. Schil de bospeen en snijd in stuken, halveer de stukken. Snijd de sjalotten in stukken. Blancheer de aspergetips en bospeen 2 min. in kokend water en spoel af met koud water.
  4. Meng de hummus met de andere el Garam Masala.
  5. Verwarm het gourmetpannetje en bak de kippendij rondom bruin. Bak de groenten gedurende 2 min. mee.
  6. Serveer het gerecht met de hummus.
Waardeer gerecht (0)