Hoe beoordeel je dit gerecht? Stem! Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid sterren. Je hebt al gestemd! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Bedankt voor het stemmen! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Ingrediënten Bereidingswijze Keukenmaterialen Ingrediënten 2 el Euroma Garam Masala 1 lamsrack 8 groene asperges 4 bospenen 2 sjalotten 4 cherry tomaten 4 el hummus 2 el olie Print gerecht Bereidingswijze Snijd de lamsrack in koteletten en marineer deze in 1 el Garam Masala kruiden en 2 eetlepels olie, naar smaak eventueel met zout. Schil de asperges en bospenen en snijd de asperge, bospeen, cherry tomaten en sjalotten in grove stukken. Blancheer de groenten 2 minuten in kokend water en spoel af met koud water. Meng de hummus met de andere eetlepel Garam Masala Verwarm het gourmetpannetje en bak de lamskoteletten rondom bruin. Bak de groenten gedurende 2 minuten mee. Serveer het gerecht met de hummus. Keukenmaterialen Gourmetstel met pannetjes Waardeer gerecht (0)