Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

  • 1 tl Euroma Essential Kaneel
  • 1/4 tl Euroma Essential Gember
  • 100 g havervlokken
  • 1 el pompoenpitten
  • 1 el hazelnoot
  • 20 g kokosolie
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 el honing
  • Halve liter hangop
  • 1 vanille stokje
  • 1 bakje blauwe bessen
  • 1 bakje frambozen
  • 1 bakje aardbeien

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hak de hazelnoten grof en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de hangop, het vanille stokje en het fruit.
  3. Spuit een taartvorm in met een bakspray of smeer in met wat olie.
  4. Verdeel de granola in de taartvorm en druk goed aan, ook tegen de randen. Bak 20 minuten af in de oven tot goudbruin.
  5. Laat de "taartbodem" afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm.
  6. Meng de hangop met de merg van het vanille stokje en verdeel over de taartbodem. Garneer met het fruit.
Waardeer gerecht (0)