Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 el Euroma Thai Green Curry
320 g witte rijst
500 g biefstuk
250 g champignons
250 g Chinese kool
2 el olijfolie
400 ml kokosmelk (1 blik)
125 g taugé (1 bakje)
2 el pinda's
takjes koriander
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de biefstuk in reepjes. Halveer de champignons en snijd de Chinese kool in repen.
Bak de biefreepjes even op hoog vuur in 1 el olijfolie. Voeg 2 el Thai Green Curry toe en bak dit even mee. Schep het vlees uit de pan. Voeg de overige olijfolie toe en bak de champignons. Voeg de kool in delen toe met de overige Thai Green Curry. Bak even door tot het wat gaat slinken. Giet de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Breng op smaak met zout en voeg het vlees weer toe. Voeg als laatste de taugé toe en bestrooi met gehakte pinda’s en verse koriander. Serveer met de rijst.