Haricots verts met gebakken paddenstoelen en tomaten-kappertjessalsa
30 min. bereiden4 personenveganistisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 tl Euroma tijm
2 tl Euroma chili of Chili Melange
1 tl Euroma knoflook
500 g haricots verts
3 trostomaten
1/2 rode ui
2 el kappertjes
6 el olijfolie
200 g gemengde paddenstoelen
Bereidingswijze
Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, maar laat de puntjes zitten. Kook in 6 min. beetgaar. Giet af en spoel af tot ze lauw zijn.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng met de chili, ui, kappertjes en 4 el olie.
Halveer eventueel de grote gemengde paddenstoelen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de gemengde paddenstoelen, tijm, knoflook, peper en zout 5 min. op hoog vuur.
Verdeel de groente over een schaal, schep de salsa erop en serveer.