Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1,5 el Euroma Caribbean Spice
1 hele kip
2 citroenen
2 el honing
50 g boter
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 140°C. Snijd de citroenen in partjes. Meng de partjes met 1 el Caribbean Spice en vul de kip ermee. Bind deze dicht met bindgaren.
Maak een saus om te lakken door de boter te smelten en honing en 1 el Caribbean Spice toe te voegen.
Bak de kip eerst aan in de koekenpan, zodat het mooi goudbruin is gekleurd. Smeer vervolgens de kip in met de honing laksaus. Gaar de kip vervolgens in de oven gedurende 40min.
Bestrijk elke 10 minuten de kip met de laksaus. Haal de kip na 40 min. uit de oven en verhoog de oven naar 200°C. Zet de kip terug in de oven gedurende ongeveer 5 min, tot de huid mooi bruin en knapperig is.