Ingrediënten

  • 1 el Euroma Stamppot kruiden
  • 800 g snijbonen
  • 800 g aardappelen
  • Room- of kruidenboter naar smaak
  • (Vega) rookworst
  • Uitgebakken spekjes
  • Variatie
  • Euroma Chef's gehaktbal
  • Zilveruien
  • Piccalilly
  • Mosterd

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, snijd in kwarten en spoel om. Doe in een pan met water tot de aardappelen net onder water staan. Voeg eventueel zout toe.
  2. Voeg de snijbonen toe kook ze gaar. Kook ondertussen ook de rookworst gaar.
  3. Bak de spekjes uit in een pan.
  4. Giet de pan met aardappelen af en stamp de groenten grof door de aardappelen.
  5. Voeg de spekjes samen met 1 el Stamppot kruiden en roomboter toe voor een smakelijk geheel.

Tip! Voeg voor variatie eventueel een gehaktbal toe. Serveer deze met zilveruien, piccalilly en mosterd.

Waardeer gerecht (0)