Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Mexican Style BBQ kruiden met de Kruidige Nacho blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Mexican BBQ kruiden Euroma
  • 1 rode ui
  • 2 rode puntpaprika’s
  • 3½ el olie
  • 800 g witte bonen (1 blik)
  • 750 ml tomato frito (2 pakjes)
  • 4 braadworsten
  • 200 g gemixte cherrytomaten
  • 4 eieren
  • 2 eetrijpe avocado’s

Bereidingswijze

Hoewel Huevos Rancheros in Mexico als ontbijtgerecht wordt gezien, toveren wij hem in dit recept om tot avondmaal. Zo kan er ook van de Mexicaanse keuken genoten worden zonder dat ons favoriete ontbijtgerecht eraan moet geloven!

  1. Snijd de ui in halve ringen en paprika’s in dunne ringen. Verhit 2 el olie en bak de ui en paprika 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Doe ondertussen de bonen in een vergiet en spoel af.
  2. Voeg de bonen, tomato frito en Mexican BBQ kruiden toe aan de groenten. Laat 15 min. op laag vuur stoven.
  3. Verhit ondertussen een ½ el olie en bak de worsten rondom bruin en gaar. Halveer de tomaatjes en bak ze 4 min. op laag vuur mee.
  4. Verhit de rest van de olie en bak de eieren. Snijd de avocado’s in dunne schuine plakjes. Snijd elke worst in 3 schuine stukken. Serveer de gestoofde bonen met de worst, tomaatjes, ei en avocado. Lekker met verkruimelde feta en koriander.
Waardeer gerecht (0)