Ingrediënten

  • 4 el Euroma Chocolate baking spices
  • 600 ml havermelk
  • 2 scoops (à ±30 gr) vanille eiwitpoeder (± 8 el)
  • Een ruime eetlepel instant koffie, bijvoorbeeld Nescafé Gold
  • ijsblokjes

Bereidingswijze

  1. Roer de havermelk en instant koffie door elkaar in de beker van je staafmixer. Voeg het eiwitpoeder en de Euroma Chocolate baking spices toe en meng dit 30 seconden met de staafmixer. Tip: beweeg je staafmixer op en neer om de shake extra goed te mengen.
  2. Leg wat ijsblokjes in de glazen, schenk de shake erover en zet er eventueel een rietje in.

Tip

Gebruik je ongezoet eiwitpoeder, voeg dan een kneepje agavesiroop toe. Of pureer een banaan mee, daar wordt de shake lekker zacht en romig van.

Let op: De hoeveelheden zoals omschreven maken deze shake een goed vullend ontbijt. Wil je het maken als tussendoortje of aanvullende shake, dan kun je de hoeveelheden halveren.

Waardeer gerecht (0)