Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Curry Madras
1 witte ui
2 el olie
400 g tomatenblokjes
100 g pompoen
1 aubergine
100 ml kokosmelk
100 g doperwtjes
300 g rijst
Bereidingswijze
Snijd de ui fijn. Snijd de pompoen en aubergine in blokjes. Verhit de olie in een grote braadpan of hapjespan op zacht vuur. Voeg de Curry Madras en ui toe. Bak op matig vuur tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed door. Vul het lege blik tomatenblokjes voor de helft met water en voeg dat water toe aan de pan. Voeg zout toe naar smaak.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de pompoen en aubergine bij de saus. Schenk de kokosmelk erbij en kook het geheel 20 min. tot de groenten zacht en gaar zijn.
Doe in de laatste min. de doperwtjes erbij en voeg eventueel zout naar smaak toe. Serveer de groentecurry met gekookte rijst.