Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Vadouvan
320 g rijst
1 ui
1 el olijfolie
350 g groene asperges
1 bloemkool
200 ml kokosmelk
4 eieren
200 g cherrytomaatjes
koriander
2 naanbroden
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui aan en voeg de Vadouvan toe.
Snijd de groene asperges in stukjes van 2-3 cm en snijd de bloemkool in roosjes. Voeg de groenten toe samen met kokosmelk en laat in 8 min. gaar worden.
Kook de eieren naar wens gaar.
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en schep na 5 min. door de groenten en breng op smaak met zout. Serveer de rijst met het groentenmengsel en de gekookte eieren. Garneer met koriander.
Tip
Lekker met naanbrood.
Voeg schelvis, zalm of zeebaars toe voor een traditionele Indiase Kedgeree !