Ingrediënten
- 320 g rijst
- 1 ui
- 1 el olijfolie
- 2 el Euroma Vadouvan
- 350 g groene asperges
- 1 bloemkool
- 200 ml kokosmelk
- 4 eieren
- 200 g cherrytomaatjes
- koriander
- 2 naanbroden
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui aan en voeg de Vadouvan toe.
- Snijd de groene asperges in stukjes van 2-3 cm en snijd de bloemkool in roosjes. Voeg de groenten toe samen met kokosmelk en laat in 8 min. gaar worden.
- Kook de eieren naar wens gaar.
- Snijd de cherrytomaatjes doormidden en schep na 5 min. door de groenten en breng op smaak met zout. Serveer de rijst met het groentenmengsel en de gekookte eieren. Garneer met koriander.
Tip
- Lekker met naanbrood.
- Voeg schelvis, zalm of zeebaars toe voor een traditionele Indiase Kedgeree !