Ingrediënten
- 4 el Euroma Soto
- 180 g udon noedels
- 300 g grote rauwe gepelde garnalen
- 200 g peultjes
- 400 g prei (gesneden)
- 400 g tuinerwten
- 10 g selderij
- 2 groentebouillonblokjes
Bereidingswijze
- Doe 2 liter water, de bouillonblokjes en de Soto melange in een soeppan en breng aan de kook.
- Voeg de noedels toe en kook 10 min. op middelhoog vuur. Voeg na 6 min. de garnalen, peultjes, prei en tuinerwten toe en kook nog 4 min. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Snijd ondertussen de selderij fijn.
- Verdeel de soep over kommen en bestrooi met selderij.
Tip
Wil je een romige soep? Vervang dan 250 ml water door dezelfde hoeveelheid kokosmelk.
Voedingswaarden
(per eenpersoonsportie)
- energie330 kcal
- vetten2
- verzadigde vetten1
- koolhydraten53
- eiwitten20
- zout1,1
- vezels10
- verzadigde vetten