Bereidingswijze

  1. Kook de rijst met de kokosmelk, 800 ml water en 1 el Soto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.
  2. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng het limoenrasp, 1 el -sap, 1 el Soto, 1 el ketjap en 1 el olie met de vega kipstukjes. Laat 15 min. buiten de koelkast marineren.
  3. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de broccoli, sugarsnaps, knoflook, gember, de rest van de Soto en ketjap en eventueel zout in 6 min. op middelhoog vuur beetgaar. Schep regelmatig om.
  4. Verhit een grote koekenpan en bak de vega kip met de marinade 4 min. op middelhoog vuur.
  5. Schep de rijst in diepe kommen. Verdeel de groente, vega kip, peen julienne en taugé erover. Bestrooi met de gebakken uitjes en leg er een limoenpartje bij.